Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2007 10:28 - Пришълецът...Или "Аз тоя виц го знам, ама по друг начин.."
Автор: ympo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2861 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 04.09.2007 10:39


Надникнах днес.. ей тъй.. както обичайно си надничам из разни местенца тук.. И попаднах на Ей това

Тогава се сетих за оня виц за българите дето все казвали: "А, аз тоя виц го знам, ама по друг начин.." Та и аз тъй... 
Само дето в търсене на истината не се знае де ще му излезе края.. А и сигурно докато се намери - тия извънземни ще са се изпоженили и изпосъздали потомство, че даже може да са превзели нашата планета. 
Въобще - цялата ситуация си е бая тревожна.. Явно Извънземните нападат! Не е шега работа! 1-во в Харманли, сега във Варна... Чудя се как не са мобилизирали баретите... Въобще - бива ли такова безхаберие?! Ами ако тия извънземни са почнали да се разплождат вече?  Всъщност не е ясно май колко "Циганските Махали" са цигани... Може да са просто дигизирани извънземни... Нищо чудно! Те си се държат достатъчно нелицеприятно, за да излезе една такава хипотетична теория като моята - вярна. 

Ей го и това, което е нещо като продължение на Сагата за Извънземното... или поредното "Аз тоя виц го знам..ама по друг начин.."

Зловещ пришълец кръстосва ромски махали 29 август 2007 / News.dir.bg

Извънземно същество кръстосва ромските махали във Варна нощем, разкрива репортаж на bTV. Такъв слух упорито се носел от месец в трите ромски махали на Варна. Жителите на квартал "Аспарухово" се оплакали пред репортери на медията в града, че не могат да заспят от страх в очакване на зловещия пришълец. Изплашени до смърт ромите разказали, че кошмарът се повтарял почти всяка нощ от месец насам. Според описанията им, съществото било високо колкото човек, очите му светели като лазер и идвало в махалата от близката горичка, за да си търси булка и дете, съобщава bTV.
Дойчо Иванов разказва пред медията: "Дойде вкъщи, ний, аз спя и жената на леглото, гледа телевизия. И по едно време бутна прозореца и цялата релса падна и избяга. Аз излязох навънка в тоя момент - не можахме да го видим”. Според разказа на ромите, съществото подскачало нависоко и надалеч, сякаш е покатерено на пружина. Затова повечето роми от Аспарухово го кръстили "Пружинката".
С червени очи, едни бели неща има, описва го Мария Сашкова. Според нея е високо около 2 м, удряло се по прозорците и си заминавало. Янко Димитров пък обяснява, че изкача само вечерта и "прай много бели, убива кучета, хората плаши”. "Пружинката" била гръмогласна - много викала, дори казвала някакви думи. "Никой не може да го разбере и му светят очите, червени, и всички се страхуваме, нали, тука да не го виждаме повече", притеснено обяснява Димитров.
Ромите дори викали полиция, но униформените не успели да открият пришълеца. Сблъсквали се с него пък развивали версията, че странните гости са два - великан и джудже. Оставили бележка, че няма да си тръгнат от махалата, докато не си намерят жени и деца. Хората обаче не си спомнят къде пришълците са оставили своето послание, завършва репортажът на bTV.

Изобщо... за притеснение си е! ;)


Тагове:   начин,   виц,


Гласувай:
0



1. ralibali - Малееее. . . . Аз във Варна повече не ...
04.09.2007 10:36
Малееее.... Аз във Варна повече не стъпвам!
цитирай
2. svetlan - Аз ги знам тез извънземните от къде ...
05.09.2007 10:43
Аз ги знам тез извънземните от къде са. Миналия месец така се разпих, че май два или три пъти ги срещах и си говорихме - много са печени и въобще си не търсят жени или деца. Мене ако питате си търсят компания за разпивка щото на тяхната планета спирта бил забранен със закон - като сухия режим в щатите.
цитирай
3. breathe - Ужас! Какво ли им е на горките &qu...
11.09.2007 13:56
Ужас! Какво ли им е на горките "фсишкото сигани" във Варна... Не им завиждам, тежки дни са настанали в катуна с тия похотливи извънземни. ;)))
цитирай
4. анонимен - зелен призрак
30.03.2008 13:23
имаше извънземно в къщата ми
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ympo
Категория: Забавление
Прочетен: 91798
Постинги: 19
Коментари: 130
Гласове: 1587
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930